Juustoiset valkosipuli-yrttineliöt
Sormiruoat
Juustoiset valkosipuli-yrttineliöt
Tosi juustoinen ja helppo valkosipulipaahtoleipäresepti, joka sopii loistavasti pikku kätösten pitämiseen kiireisinä! Valmistusaika alle 10 minuuttia... Valmiina, paikoillanne... JUUSTO!
Annoksia
4Valmistusaika
5Paistoaika
5
ainekset
- 2 palaa leipää (reunoineen tai ilman)
- 10 g voita
- ½ tl valkosipulirouhetta (tai puolikas pieni valkospulinkynsi hienonnettuna)
- ½ tl kuivattuja yrttejä
- 10 g juustoraastetta
Ohje
- Paahda leipä kevyesti.
- Aseta voi pieneen kulhoon, mikrota 15 sekuntia, kunnes se on pehmennyt.
- Sekoita voi, valkosipuli ja yrtit keskenään.
- Levitä tasaisesti paahtoleivälle.
- Lisää juusto ja leikkaa jokainen leipäpala neljään osaan.
- Uunin tai mikrouunin grilliasetuksella grillaa keskilämmöllä 2 minuuttia, kunnes juusto on sulanut.
- Tarjoile ja nauti!
Hauskaa pikkuisille
Piparkakkumuoteilla pikkuiset voivat tehdä eri muotoisia leipiä!
Käteviä vinkkejä
Sopii loistavasti sormin syötäväksi lounaaksi kovaksi keitettyjen kananmunaviipaleiden, kurkkutikkujen ja hummuksen kanssa.