Kasvismunakaspuikot
Sormiruoat
Kasvismunakaspuikot
Kutkuta pikkuistesi makunystyröitä tällä maittavalla kasvismunakkaalla. Loistava pikalounas tai matkaeväs!
Annoksia
4Valmistusaika
2Paistoaika
12
ainekset
- 100 g kypsennettyä perunaa
- 70 g kesäkurpitsaa
- 1 tomaatti
- 40 g sipulia
- 50 g fetajuustoa
- 1 spsk. friskhakket basilikum eller 1 tsk. tørret basilikum
- 4 kananmunaa
Ohje
- Kuutioi vihannekset pieniksi kuutioiksi.
- Paista perunat, kesäkurpitsa, tomaatti ja sipuli tilkassa oliiviöljyä keskilämmöllä, kunnes ne ovat pehmeitä.
- Vatkaa kananmunat toisessa kulhossa, murenna sekaan feta, ja lisää basilika.
- Vuoraa uuninkestävä vuoka leivinpaperilla.
- Levitä kypsät vihannekset tasaisesti vuoan pohjalle ja kaada muna-juustosekoitus niiden päälle.
- Kypsennä esilämmitetyssä uunissa 180 °C:ssa 12–14 minuuttia.
- Kun munakas on jäähtynyt, muussaa haarukalla ikään sopivaksi.
Kun munakas on jäähtynyt, muussaa haarukalla ikään sopivaksi.
Fetajuuston voi vaihtaa cheddariin ja kaikki kasvikset muihin uusien, jännittävien makuyhdistelmien löytämiseksi!