Kiinalainen "Merilevä"
Ateriat
Kiinalainen "Merilevä"
Kasviksia rakastavat pikkuiset rakastavat varmasti napostella herkullista + rapeaa seesami-kaali "merilevää"!
Annoksia
4Valmistusaika
5Paistoaika
15
ainekset
- 4 isoa kourallista lehtikaalta, varret poistettuna + isot palat revittynä pienemmiksi
- 2 tl seesamiöljyä
- 1 tl mustia tai paahdettuja valkoisia seesaminsiemeniä tarjoiluun
Ohje
- Lämmitä uuni 150 °C
- Laita lehtikaalit kulhoon, lisää päälle seesamiöljy + hiero öljy kaaleihin käsilläsi.
- Laita lehtikaalit pellille + paista uunissa 15 minuuttia, kerran kääntäen, kunnes ne ovat rapeita. Pidä lehtikaaleja silmällä, koska ne palavat helposti.
- Tarjoile "merilevä" seesaminsiemenillä koristeltuna.
Hauskaa pikkuisille
Pikkukokit voivat ripotella seesaminsiemeniä lehtikaalien päälle ennenkuin he syövät
Vaihtelun vuoksi
Voit käyttää pähkinä- tai kookosöljyä, jos pikkuisesi ei voi syödä seesaminsiemeniä. Kokeile ripotella päälle parmesaanijuustoa tai unikonsiemeniä.