Pääsiäisen Juustoiset Porkkanapaahtikset
Kivaa ruokaintoilijoille
Sormiruoat
Pääsiäisen Juustoiset Porkkanapaahtikset
Herkulliset porkkanaraaste + juustopaahtikset höyrytetyillä parsakaaleilla. Hauska ruoka-aktiviteetti, joka pitää pikkuiset kädet kiireisinä!
Tekee
2Valmistusaika
10Paistoaika
10
ainekset
- 2 viipaletta paahtoleipää
- 20 g tuorejuustoa
- 35 g cheddarjuustoa
- 60 g hienoksi raastettua porkkanaa
- 3 parsakaalin nuppua
- Porkkanasuikaleita koristeluun
Ohje
- Paahda kevyesti paahtoleipäviipaleet. Leikkaa reunat tehdäksesi viipaleista siistin kolmion.
- Sekoita yhteen porkkanaraaste, juusto + tuorejuusto kulhossa.
- Levitä seos leivälle + leikkaa kolmeksi kolmioksi.
- Aseta pieniä porkkanan säikeitä vaakasuoraan porkkankolmion poikki.
- Leikkaa parsakaalin nuput keskeltä (varren läpi) + höyrytä kevyesti.
- Laita porkkanapaahtoleivät pöytägrilliin keskilämmölle kunnes juusto alkaa kuplimaan (noin 4 minuuttia)
- Asettele porkkanaleivät + parsakaalit lautaselle.
Hauskaa pikkuisille
Isommat pikkuiset voivat osallistua sekoittamalla juuston + porkkanan ja asettelemalla porkkanat parsakaalin lehdillä